LÁTHATATLAN FESTŐK 

FELMERÜLŐ PROBLÉMÁK

Sokaktól hallottuk már, hogy inkább telerakják képekkel a falakat, vagy próbálnak nem törődni az elkoszolódott részekkel, de semmi pénzért nem engednének be az otthonukba egy „tipikus munkást”.

A másik eset, hogy munkájukból kifolyólag, a magánéletük védelme fokozottan fontos, ezért akárkit nem tudnak beengedni.

Sok olyan probléma előfordulhat ami olyan csapat munkáját igényli, akik mintha ott se lennének.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGOLDÁSOK

  • Csapatunk Etikai és Viselkedési kódex szabályait ismerve és betartva dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy magatartásuk kifogástalan és jelenlétük szinte fel se tűnik.
  • Emellett a magas minőség mellett a gyors munka jellemez minket, hogy jelenlétünk minél észrevehetetlenebb legyen.
  • Titoktartási szerződéssel biztosítjuk Ügyfeleink magánéletének védelmét.
  • Szükség esetén kamerá szerelünk fel a munkavégzés időtartamára, a felvételt pedig rendelkezésre bocsátjuk vagyona és értéktárgya védelme érdekében.
  • Lehetőség van arra, hogy a kulcs átadása után Ön elmenjen 1-2 napra, lazítson és a kész. ragyogó lakásba térjen vissza.

TOBÁBBI RÉSZLETEKÉRT VEGYE FEL VELÜNK  A KAPCSOLATOT

TISZTASÁGI FESTÉS

A tisztasági festéssel teljesen új életet adhatunk bármilyen helynek. Ha a szín nem is változik, de olyan tisztaság és frisseség érzetet ad, ami minden helyiségre ráfér pár évente.

Akkor is nagyon fontos ha csak mi látjuk, de ha a falak színe és állapota minket képvisel akkor mindenképp tökéletesnek kell lennie.

Ma már a határ a csillagos ég ha a színekről vagy díszítésekről van szó, de az egyszerű fehér falak is végtelen eleganciát tudnak árasztani amennyiben hibátlan a felület.

És hogy mindehhez mit adunk mi hozzá?

Röviden: Gondtalanságot

A bútormozgatáson keresztül a végső takarításon át minden a mi dolgunk.

Ez gyorsasággal és mesteri szakképzettségel párosul. Ráadásul szenvedélyünk a munkánk, így pozitív és kedves emberekkel találkozhat.

De ha nem akar senkivel találkozni, az is megoldható. Megmondjuk mennyi időt vesz igénybe a munka, és Önnek csak az átadásra kell visszatérnie a tiszta, újjászületett falak közé.

A szakma részleteiről és technikáinkról a blogbejegyzések között olvashat részletesen.

HA FESTÉSEN KÍVÜL MÁSRA IS SZÜKSÉGE VAN

GENERÁLKIVITELEZÉS

A Build&Design Kft.-ből nőtte ki magát a Paint&GO, de természetesen a festésen kívül más felújítási munkálatra is szükség lehet.

A Build&Design-nal ezt házon belül meg tudjuk valósítani, ha velünk elégedettek, nem kell tovább keresgélniük.

A cég 2006 óta foglalkozik generálkivitelezéssel, összeszokott csapatként gördülékenyen elvégeznek bármilyen belsőépítészeti munkát.

Referenciák: Szépművészeti Múzeum Kiállításai; Magyar Nemzeti Múzeum kiállításai; OTP fiókok és Székház, ERSTE Torony, Képvieslői Ház, II. számú Nőgyógyászati Klinika új „Tulipános” szárny, Főpolgármesteri Hivatalok, Országos Katasztrófavédelem épületei, Követségek, SKODA Mentes Autószalon, Magyar Nemzeti Galéria, Esztergomi Bazilika, számtalan magán ingatlan és iroda